Betonarbejde

Betonarbejde på Fyn

Beton er en fantastisk smart opfindelse, der går helt tilbage til Romerriget. På mange måder er beton en af historiens mest geniale byggetekniske opfindelser. Beton består af cement, sand, vand og sten.

Cement består af brændt kalk og ler, som begynder at hærde, når det kommer i kontakt med vand.

Når hærdningsprocessen er fuldendt, har du et utrolig holdbart og trykstærkt materiale.
En smart egenskab ved beton er naturligvis, at det er formbart under støbningen, og ofte vil man indsætte armeringsjern for at gøre det endnu stærkere. Mennesket har arbejdet med beton i tusinder af år, og det er ikke for sjov, at beton stadig er et af de mest anvendte byggematerialer.

Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS har arbejdet med alt inden for betonbyggeri

Som entreprenør udfører vi betonarbejde inden for landbrugsbyggeri, industri og for private. Vi tilbyder alle former for betonarbejde, lige fra nyt gulv til støbning af fundament. Vi udfører alt fra de simple opgaver til de mere komplekse og modtager gerne nye udfordringer. Der er efterhånden ikke ret meget betonbyggeri, vi ikke har udført.

Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS har arbejdet med støbning af store fundamenter, støbning af betongulv til store haller, vi har støbt betonvægge og vi har bygget fundamentet til en kornsilo i beton. Hos entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS kan vi således med ro i sindet påstå, at der ikke er et beton-projekt, vi ikke kan magte.

Kræver erfaring at få godt resultat

Selvom beton kan lyde som et vidundermiddel, er det altså ikke helt tilfældet. Der er for det første mange forskellige måder at bruge betonen på – også som en bestanddel i et byggeri frem for som eneste byggemateriale.

Beton er på nogle punkter meget taknemmeligt at arbejde med, men det er afgørende at have forstand på, hvordan man skal arbejde med det, for at det giver et tilfredsstillende resultat.

Og så har meget betonbyggeri det jo med at være ret store konstruktioner – i mange tilfælde så omfattende, at det kræver ret erfarne folk med den rigtige ekspertise og det rigtige udstyr.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag