Byggeri

Lad os klare byggeopgaven for dig

Et byggeri skal give en stor glæde og have en meningsfuld funktion mange mange år frem i tid. Det tænker du nok er meget “basic”. Det er det såmænd også, men det er ret afgørende, at tænke hele bygningens formål ind i konstruktionstypen.

Vælg den rigtige entreprenør

Når du skal finde en entreprenør, så skal du vælge en, der har erfaring med rådgivning, projektstyring og efterfølgende udførelse af byggeriet. Det er ikke et spørgsmål om at en totalentreprenør nødvendigvis er bedst, men en entreprenør med stor erfaring inden for alle elementer kan være en fordel for at sikre, at der er tænkt på alle elementer, lige fra design til byggematerialer til planlægning og udførelse.

Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS byggeopgaver

Hos Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS har vi mere end 10 års erfaring inden for landbrugsbyggeri. Denne erfaring har vi siden udbygget, så vores kompetencer i dag tæller et bredt spektrum af forskellige byggeopgaver for både virksomheder og private.

Vores erfaring spænder i dag lige fra større halbyggeri, forskellig slags industribyggeri, landbrugsbyggeri og husbyggeri. Vi klarer også støbning af fundament og støbning af gulv.

I alle situationer har vi kompetencerne til at varetage hele opgaven som totalentreprenører.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS som entreprenører

Det er her, vi er stærke. Vi har stor erfaring som rådgivere og ansvarlige for at styre hele det igangsatte projekt. Vi finder gerne i fællesskab ud af, hvilken entreprenørform du foretrækker.

Vi påtager os gerne rollen som totalentreprenører. I så tilfælde skal du bare læne dig tilbage og se, hvordan vi effektivt finder underentreprenører, ansætter folk til opgaven og får tingene færdigt i god tid og til en god pris.

Vi har et stort kendskab til forskellige byggerier og ved derigennem hvad, der holder og hvad, der ikke gør. Vores viden gør os både kompetente til at vejlede i forskellige problemstillinger samt til at udføre de fleste opgaver inden for byggeri.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag