Støbning af fundament

Professionel støbning af fundament

Opbygning af fundament er en af husets vigtigste elementer

Lad fagfolkene hos Entreprenørfirmaet Brian Hellerup hjælpe dig med støbning af fundament.

Vi har gode priser og står til rådighed i Faaborg, Svendborg, Odense og på resten af Fyn.

Den metodiske tilgang til hvordan fagfolkene griber støbningen af fundamentet an, afhænger af, hvilken tilstand underlaget befinder sig i. Det kan være en stor kunst at skabe et fundament, hvor stabilitet er i fokus, men uanset om du har behov for et punktfundament, stribefundament eller terrændæk, så kan vi sammen komme i mål.

Som entreprenører er en af vores kerneværdier at fremstille serviceløsninger, såsom støbning af fundament, der har en lang levetid. Selve fundamentet skal være solidt og stabilt, da det er altafgørende for, at bygningens vægt bæres.

Det betyder, at støbning af et fundament gør, at din private bolig, virksomhedsbygning eller offentlige institutioner ikke mister form, kvalitet og udtryk. Det gælder naturligvis, uanset om det er sommerhuset i provinsen, huset med tilhørende garage i storbyen eller skur på landet. Et stærkt fundament kan eliminere sætnings- eller fugtskader.

Kompetent vejledning under støbning af fundament

Vi gør en dyd ud af at støbe fundamentet med stor omhyggelighed, da det har afgørende betydning for resultatets kvalitet.

Vores fagfolk er uddannet i at kunne sikre en proces, hvor kunden bliver taget i hånden fra start til slut. Støbning af fundament har som regel et vigtigt udgangspunkt, og det er, at der bliver gravet i mindst 90 centimeters dybde, da det skal være frostsikret.

På samme måde vil det ikke være muligt at bygge ovenpå blandt andet muldjord, da det vil resultere i et fundament, der synker. Der er mange forskellige parametre, som vores fagfolk kan hjælpe dig med at navigere i.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du kan kontakte os for at modtage et uforpligtende tilbud, da den respektive pris for projektet vil afhænge af forskellige faktorer. Det spiller naturligvis ind, hvor stort fundamentet skal være, og hvilke materialer du anvender til det. Vi står klar til at modtage både opkald og mails.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag