Støbning af gulv

Få støbning af gulv til konkurrencedygtige priser

Vi laver støbning af betongulv til moderne bygninger

Hos Entreprenørfirmaet Brian Hellerup formår vi at levere kvalitetssikre, funktionelle og effektive løsninger, når det kommer til opbygning og støbning af betongulv. Vores fagfolk har en bred faglig baggrund og rykker ud til støbning af gulv på fine Fyn, hvor vi har kunder i blandt andet Faaborg, Svendborg og Odense.

​Støbning af betongulv med stor professionalisme

​Det er formentlig ikke gået mange forbi, at betongulvet er blevet det nye sort på markedet, når det kommer til valg af gulv i både private boliger, erhverv og offentlige institutioner.

Støbning af betongulv bør gøres med stor professionalisme og omhyggelighed, da det vil skabe de bedste forudsætninger for, at det kan holde gennem flere generationer. Det har stor betydning for dig som kunde, og da det ikke længere kun er områder såsom lagerbygninger, garager eller erhvervslokaler, der nyder en god behandling af betongulvet, så er støbning af betongulv en løsning til konkurrencedygtige priser.

Efter støbning af gulv, så giv dit betongulv en overfladebehandling, så det er mindre modtageligt for skidt og snavs, og prioriter reparation af betongulvet, hvis det trænger. Så vil det være en livslang investering.

Kontakt os for pris på støbning af gulv

​Det er en udfordring at sætte en konkret pris på støbning af gulv, som du skal have til at gå op med dine individuelle krav og behov. Vores entreprenør kan kontaktes direkte, så du kan modtage informationer omkring budget, hvor et uforpligtende tilbud indgår.

Der er forskellige parametre, der spiller ind, når du skal have et nyt betongulv, hvor du skal tage stilling til, hvor mange kvadratmeter du mener skal være fyldt med betongulv, ligesom du i dag har mulighed for at vælge forskellige farvenuancer i betongulvet. Det gør, at du kan sætte dit helt eget personlige præg på det ellers rå look. Kontakt os i dag på telefon eller email. Vi hjælper dig også med støbning af fundament.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag