Byggeri

Et byggeri skal give en stor glæde og have en meningsfuld funktion mange mange år frem i tid. Det tænker du nok er meget “basic”. Det er det såmænd også, men det er ret afgørende, at tænke hele bygningens formål ind i konstruktionstypen.

Vælg den rigtige entreprenør

Når du skal finde en entreprenør, så skal du vælge en, der har erfaring med rådgivning, projektstyring og efterfølgende udførelse af byggeriet. Det er ikke et spørgsmål om at en totalentreprenør nødvendigvis er bedst, men en entreprenør med stor erfaring inden for alle elementer kan være en fordel for at sikre, at der er tænkt på alle elementer, lige fra design til byggematerialer til planlægning og udførelse.

Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS som entreprenører

Det er her, vi er stærke. Vi har stor erfaring som rådgivere og ansvarlige for at styre hele det igangsatte projekt. Vi finder gerne i fællesskab ud af, hvilken entreprenørform du foretrækker.


Vi påtager os gerne rollen som totalentreprenører. I så tilfælde skal du bare læne dig tilbage og se, hvordan vi effektivt finder underentreprenører, ansætter folk til opgaven og får tingene færdigt i god tid og til en god pris.


Vi har et stort kendskab til forskellige byggerier og ved derigennem hvad, der holder og hvad, der ikke gør. Vores viden gør os både kompetente til at vejlede i forskellige problemstillinger samt til at udføre de fleste opgaver inden for byggeri.

Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS byggeopgaver

Hos Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS har vi mere end 10 års erfaring inden for landbrugsbyggeri. Denne erfaring har vi siden udbygget, så vores kompetencer i dag tæller et bredt spektrum af forskellige byggeopgaver for både virksomheder og private.


Vores erfaring spænder i dag lige fra større halbyggeri, forskellig slags industribyggeri, landbrugsbyggeri og husbyggeri. Vi klarer også støbning af fundament og støbning af gulv


I alle situationer har vi kompetencerne til at varetage hele opgaven som totalentreprenører.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vi er et godt fundament til dine arbejdsopgaver

Slip for bekymringerne og lad os stå for dine beton-, bygge- og graveopgaver, fra start til færdig resultat. Vi ønsker du kommer igen, næste gang - Derfor gør vi altid vores bedste!

Fra idé til færdig resultat

Vi kan hjælpe hele vejen. Lige fra idé til et resultat I er fuldt tilfredse med.

Gratis og uforpligtende tilbud

Hos os kan du altid indhente et gratis og ufropligtende tilbud.

Ingen opgaver er for stor - eller lille

Vi løser opgaver i alle størrelse, både for private og erhverv.

Få din pris lige her!

Udfyld formularen med en beskrivelse af det du ønsker udført, og vi vender retur med et gratis og uforpligtende tilbud - Og en skarp pris!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS

Hønsehavevej 21, 5771 Stenstrup
​​

CVR: 42645982

Kontakt os

☎ Tlf.: 61 40 27 72

✉ E-mail - Brian: brian@bh-entreprenoer.dk

✉ E-mail - Faktura: faktura@bh-entreprenoer.dk

Find vej