Om Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS

Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS er en fynsk entreprenørvirksomhed, der ligger i Faaborg og er udspringer af Hansen og Hellerup, som startede i 2005. I starten udbød vi kun arbejde inden for landbrugsbyggeri, men vi har siden udviklet vores kompetencer, så vi i dag udbyder en lang række arbejdsopgaver til både virksomheder og private.

Beton, gravearbejde og byggeri

Det kræver meget af os at tilbyde arbejdsopgaver inden for så vidt forskellige områder som betonarbejde, gravearbejde, byggeri og renovering. Vi gør det kun, fordi vi ved, vi kan løfte opgaven, uanset hvad dit behov måtte være inden for lige præcis disse arbejdsopgaver. Vi har et inderligt ønske om, at vores kunder skal give os hånden og et smil med på vejen, når vi er færdige med en opgave.

Man må altid kunne se sig selv i øjnene, og det handler i virkeligheden om selvindsigt. Vi tilbyder ikke mere end vi kan magte, og vi lover ikke mere end vi kan holde. Mange af de ting, vi laver skal jo gerne holde et halvt århundrede – mindst!

Med kunderne i centrum

Vi holder derfor fast i at være en mindre virksomhed med fokus på den sikre og holdbare løsning. Vi har værdierne i orden og lægger en ære i at udføre vores arbejdsopgaver omhyggeligt – hos os er kvalitet og tryghed nøgleord. At vi ikke er større er et vigtigt element i vores ønske om altid at kunne sætte kunderne i centrum og fokusere på dyderne om at god service og en ordentlig dialog er vejen frem.

Vi er et godt fundament til dine arbejdsopgaver

Slip for bekymringerne og lad os stå for dine beton-, bygge- og graveopgaver, fra start til færdig resultat. Vi ønsker du kommer igen, næste gang - Derfor gør vi altid vores bedste!

Fra idé til færdig resultat

Vi kan hjælpe hele vejen. Lige fra idé til et resultat I er fuldt tilfredse med.

Gratis og uforpligtende tilbud

Hos os kan du altid indhente et gratis og ufropligtende tilbud.

Ingen opgaver er for stor - eller lille

Vi løser opgaver i alle størrelse, både for private og erhverv.

Få din pris lige her!

Udfyld formularen med en beskrivelse af det du ønsker udført, og vi vender retur med et gratis og uforpligtende tilbud - Og en skarp pris!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS

Hønsehavevej 21, 5771 Stenstrup
​​

CVR: 42645982

Kontakt os

☎ Tlf.: 61 40 27 72

✉ E-mail - Brian: brian@bh-entreprenoer.dk

✉ E-mail - Faktura: faktura@bh-entreprenoer.dk

Find vej