Professionel støbning af fundament

Opbygning af fundament er en af husets vigtigste elementer

Lad fagfolkene hos Entreprenørfirmaet Brian Hellerup hjælpe dig med støbning af fundament.

Vi har gode priser og står til rådighed i Faaborg, Svendborg, Odense og på resten af Fyn.

Den metodiske tilgang til hvordan fagfolkene griber støbningen af fundamentet an, afhænger af, hvilken tilstand underlaget befinder sig i. Det kan være en stor kunst at skabe et fundament, hvor stabilitet er i fokus, men uanset om du har behov for et punktfundament, stribefundament eller terrændæk, så kan vi sammen komme i mål.

Som entreprenører er en af vores kerneværdier at fremstille serviceløsninger, såsom støbning af fundament, der har en lang levetid. Selve fundamentet skal være solidt og stabilt, da det er altafgørende for, at bygningens vægt bæres.

Det betyder, at støbning af et fundament gør, at din private bolig, virksomhedsbygning eller offentlige institutioner ikke mister form, kvalitet og udtryk. Det gælder naturligvis, uanset om det er sommerhuset i provinsen, huset med tilhørende garage i storbyen eller skur på landet. Et stærkt fundament kan eliminere sætnings- eller fugtskader.

Kompetent vejledning under støbning af fundament

Vi gør en dyd ud af at støbe fundamentet med stor omhyggelighed, da det har afgørende betydning for resultatets kvalitet.

Vores fagfolk er uddannet i at kunne sikre en proces, hvor kunden bliver taget i hånden fra start til slut. Støbning af fundament har som regel et vigtigt udgangspunkt, og det er, at der bliver gravet i mindst 90 centimeters dybde, da det skal være frostsikret.

På samme måde vil det ikke være muligt at bygge ovenpå blandt andet muldjord, da det vil resultere i et fundament, der synker. Der er mange forskellige parametre, som vores fagfolk kan hjælpe dig med at navigere i. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du kan kontakte os for at modtage et uforpligtende tilbud, da den respektive pris for projektet vil afhænge af forskellige faktorer. Det spiller naturligvis ind, hvor stort fundamentet skal være, og hvilke materialer du anvender til det. Vi står klar til at modtage både opkald og mails.

Vi er et godt fundament til dine arbejdsopgaver

Slip for bekymringerne og lad os stå for dine beton-, bygge- og graveopgaver, fra start til færdig resultat. Vi ønsker du kommer igen, næste gang - Derfor gør vi altid vores bedste!

Fra idé til færdig resultat

Vi kan hjælpe hele vejen. Lige fra idé til et resultat I er fuldt tilfredse med.

Gratis og uforpligtende tilbud

Hos os kan du altid indhente et gratis og ufropligtende tilbud.

Ingen opgaver er for stor - eller lille

Vi løser opgaver i alle størrelse, både for private og erhverv.

Få din pris lige her!

Udfyld formularen med en beskrivelse af det du ønsker udført, og vi vender retur med et gratis og uforpligtende tilbud - Og en skarp pris!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS

Hønsehavevej 21, 5771 Stenstrup
​​

CVR: 42645982

Kontakt os

☎ Tlf.: 61 40 27 72

✉ E-mail - Brian: brian@bh-entreprenoer.dk

✉ E-mail - Faktura: faktura@bh-entreprenoer.dk

Find vej