Gravearbejde

Gravearbejde er ofte også en af de opgaver, der kan virke uoverskuelig selv at give sig i kast med. Det kræver ofte ret omfattende udstyr og de rigtige arbejdsteknikker for at få et ordentligt resultat. Men først når gravearbejdet er færdigt, kan “det rigtige byggeri” begynde.

Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS ser anderledes på det

Som entreprenør har vi stor erfaring med, og indsigt i hele byggeprocessen, lige fra første underskrift til sidste udførsel, så vi ser gravearbejdet som en integreret, vigtig og spændende del af hele projektet. Der ligger mange tanker og meget planlægning bag al større gravearbejde, og som totalentreprenører har vi stor viden om, hvordan gravearbejdet skal udføres.

Vigtigheden af gravearbejdet

Gravearbejdet er på mange måder fundamentet for fundamentet: Det er forberedelsen til at påbegynde byggeriet, og i det forberedte område kan vi nu stå for støbning af fundament til en større bygning – et fundament, som skal gøre, at bygningen kan holde mange år frem i tid.

Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS kommer med stor erfaring

Hos Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS har vi flere års erfaring med forskellige graveopgaver. Vi udfører gravearbejde til de fleste projekter – intet er for stort eller småt. Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS har erfaring med såvel gravning af søer og vandhuller, som oprensning af vandløb og vandhuller, byggemodning af byggegrunde samt større udgravninger.

Uanset om vi skal varetage et større byggeprojekt eller om vi blot skal stå for gravearbejdet er det nødvendigt at være godt forberedt – ellers kan et gravearbejde blive en langtrukken opgave.

Det rigtige udstyr

Når det kommer til gravearbejde, er det fair at bruge det noget fortærskede motto: “man må ikke gå ned på udstyret.” Derfor kommer Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS med en rendegraver og 23 tons bæltemaskine.


Kontakt os for en uforpligtende snak om gravearbejdet så vi ved, hvilke maskiner der skal stilles til rådighed. Så kan vi få opgaven løftet hurtigt og effektivt – til alles tilfredsstillelse.

Vi er et godt fundament til dine arbejdsopgaver

Slip for bekymringerne og lad os stå for dine beton-, bygge- og graveopgaver, fra start til færdig resultat. Vi ønsker du kommer igen, næste gang - Derfor gør vi altid vores bedste!

Fra idé til færdig resultat

Vi kan hjælpe hele vejen. Lige fra idé til et resultat I er fuldt tilfredse med.

Gratis og uforpligtende tilbud

Hos os kan du altid indhente et gratis og ufropligtende tilbud.

Ingen opgaver er for stor - eller lille

Vi løser opgaver i alle størrelse, både for private og erhverv.

Få din pris lige her!

Udfyld formularen med en beskrivelse af det du ønsker udført, og vi vender retur med et gratis og uforpligtende tilbud - Og en skarp pris!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS

Hønsehavevej 21, 5771 Stenstrup
​​

CVR: 42645982

Kontakt os

☎ Tlf.: 61 40 27 72

✉ E-mail - Brian: brian@bh-entreprenoer.dk

✉ E-mail - Faktura: faktura@bh-entreprenoer.dk

Find vej