Renovering

Når du står og skal have en del af eller hele bygninger renoveret, kan det nemt blive et følsomt projekt. Og det skal gøres ordentligt og med høj kvalitet.

Det nye skulle jo gerne holde i mange år!

Derfor skal du finde nogen, der forstår, hvor vigtigt alt fra stil og stemning til funktionalitet i næsten alle tilfælde er. Et vindue er ikke bare et vindue, et nyt gulv er ikke bare et nyt gulv.

Forståelse for stil og materialer

Hvis man skal være god til renoveringsopgaver, skal man have en forståelse af, hvordan stilen i det nuværende er, og hvordan den stil kan overføres til det nye.

Skal et helt hus renoveres, skal der både tænkes på stil samt på hvilke nye muligheder og anvendelsesmuligheder, der måske ønskes.


Samtidig må vi i en renoveringsopgave have forståelse for, hvordan forskellige elementer i et rum og i en bygning, såsom gulve, lofter, vinduer og døre, spiller sammen. Ellers får man ikke det ønskede resultat.


Der kan være stor forskel på, hvilken atmosfære, der kommer i et rum alt efter hvilke materialer, der bruges.

Er det store rum? Er der højt til loftet? Det handler således om at være gode til at rådgive om, hvilke nye muligheder der er, når bygningen alligevel skal renoveres.

Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS påtager sig renoveringsopgaven

Hos Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS kan vi både stå for renovering af hele bygninger eller renoveringsopgaver på mindre dele af et hus. Det kunne være renovering af lofter, vægge, vinduer eller støbning af betongulv.


Med vores store erfaring som entreprenører i mange forskellige sammenhænge har vi kompetencerne til at agere som rådgivere helt fra starten på din renoveringsopgave.

Stor erfaring

Vi udfører alle slags renoveringsopgaver både for offentlige og private. Vi har mange års erfaring i forskellige renoveringsprojekter og har derfor et godt øje for, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan.


Vi ved, at renovering af især ældre byggerier kan være et følsomt projekt, hvorfor vi sørger for at gå i dialog omkring arbejdet. Vi mener, at samarbejde, forståelse, dialog og sans for detaljen giver det bedste resultat.

Vi er et godt fundament til dine arbejdsopgaver

Slip for bekymringerne og lad os stå for dine beton-, bygge- og graveopgaver, fra start til færdig resultat. Vi ønsker du kommer igen, næste gang - Derfor gør vi altid vores bedste!

Fra idé til færdig resultat

Vi kan hjælpe hele vejen. Lige fra idé til et resultat I er fuldt tilfredse med.

Gratis og uforpligtende tilbud

Hos os kan du altid indhente et gratis og ufropligtende tilbud.

Ingen opgaver er for stor - eller lille

Vi løser opgaver i alle størrelse, både for private og erhverv.

Få din pris lige her!

Udfyld formularen med en beskrivelse af det du ønsker udført, og vi vender retur med et gratis og uforpligtende tilbud - Og en skarp pris!

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Entreprenørfirmaet Brian Hellerup ApS

Hønsehavevej 21, 5771 Stenstrup
​​

CVR: 42645982

Kontakt os

☎ Tlf.: 61 40 27 72

✉ E-mail - Brian: brian@bh-entreprenoer.dk

✉ E-mail - Faktura: faktura@bh-entreprenoer.dk

Find vej